Saturday, February 28, 2009

SHOW Eyoi Team Makeup Artistic (ETMA)

Akhirnya aku buat jugak blog pasal show makeup hari tu.Aku sebenarnya malas lah nak cerita panjang sebenarnya. Sebab mostly hanya shw dan jugak catwalk semata2.Tak banyak kejadian yang boleh diceritakan. KECUALILAH......antaranya mikrofon aku tiba2 rosak di hujung2 lagu show yg pertama. Nasib baik da bertaraf DIVA kan.so dengan relax nyer rakan duet aku RIZ bagi mic die kat aku n suruh aku sambung trus lagu tu sampai abis. Aku jugak akan menampilkan antara2 makeup2 dan model2 pilihan aku yang aku rasa memang menonjol pada hari tu.So,saksikan lah yer.



Luka di bahu dia sangat menyerlah




Hampir2 menerupai Jangan Pandang Belakang





Sangat-sangat menghayati watak.

So itulah antara model2 pilihan aku. Bukan paras rupa menjadi taruhan tetapi keberkesanan tugas yang diberikan itu diambil kira. So,Congratulations. U guys are still on the running towards becoming America's Next Top Model. HAHAHA. So disamping itu adalah jugak gambar2 yang di ambil sementara tunggu show start. Susah ramai sgt peminat.Hahaha. Sekali sekala artis turun padang kan?kataaanyaaaa....




Aku dan Nadzri serta hantu-hantu yang gila glamour






Aku,Eyoi, dan Nadzri pose Diva.Shading tetap!hehe





Aku menyanyi penuh feeling. Thnks Maggie jadi prop Heroin.






Lagu Mahakarya Cinta (konsep Sampai Syurga AJL)

Feeling sangat.







Taktau nak cakap apalah kan,tapi Nadzri mcm dengki jer ngn aku.

Saja touch up aku over2 kan. Angkat seluar bagai.








4 comments:

wan khairy said...

semoga maju jaya yer...
hebat jd artis skg.

zachatta said...

Salam.. Oh.. ni la Fesyen Show separuh Bog**l tu.. Student UiTM rupanye..

.::EdDy BaNoD::. said...

klu tak i yg nyanyi..
tp i tolak sbb masa...

-FAZREE- said...

owh yeker banod?
separuh bogel?takde pulak yang separuh bogel kecuali lelaki