Tuesday, March 24, 2009

MAKEUP CONTEST AT LQ

Hai uols! Hari Jumaat lepas aku pasti ramai yg duk kuar pi clubbing kan? Dan korang pun musti ade dpt msg daripada LQ yg diorang ade buat makeup contest kan? ha.....Eyoi Team Makeup Artistic pun bila dapat tahu pasal tu terus tak lepas peluang. Kami dapat tau petang tu. Malam tu jugak model2 dan jurumekap di panggil untuk bersiap sedia. Kami hantar 4 org model untuk dipertaruhkan bertemakan Fantastic. Dan juru mekapnya ialah Eyoi,Didy, dan Riz. Eyoi dia makeup 2 orang so Haruslah pakai konsep TAMAKKK kannn???hehehe.minta maaf eyoi!Ijam jgn belasah I ok?sekujur tubuh....haha.

Tapi walaupun kami tidak meletakkan harapan yang tinggi untuk menang,kami tetap menang!!!hahaha. Sebab mereka more to FACE PAINTING. Jadi rasanya yg amat menepati tema ialah kami.Tempat pertama dan tempat kedua kami bolot. So total hadiah kami bawa pulang ialah 500 ringgit. Macam faktor model pun ade jugak! Tapi itu terpulang kepada anda yang menilai di LQ aritu ok? So,aku tampilkan para pemenang dari pihak kami.

ASH : Jurumekap EYOI
Tempat Pertama
Hadiah RM 300


FIRA : Jurumekap DIDY
Tempat Kedua
Hadiah RM 200

So lepas da tahu keputusan,kami apalagi...bersuka ria lah sekejap. kannn???walaupun aku cari eyoi ntah mana ilangnya...ada unsur??? Fira siap kau yer..Aku terus dapat nama UNSUR pada malam itu. Apakah motif pun taktau. wa pu che tau. walaupuunnnnn..huh. Kami pergi ramai sebenarnya. Aku, Eyoi, Maggie, Riz,Yann,Didy, Fira dan boyfriend die. Walupun BF dier mcm "tergolong dgn crowd" tapi takpelah...hahaha. Apa2 pun kami terutama sekali aku berasa sangat happy dan enjoy walaupun penat dan byk masalah melanda fikiran. Sebab kami semua sekepala. Biarlah orang nak cakap apa pun.


Aku dan Maggie. Kekasih Gelapku.haha.

Aku dan Eyoi. Sangat happy.

Jadi kepada korang semua, thanks sebab berada di sisi aku ketika aku memerlukan seseorang. Thanks atas kata2 semangat dan dorongan. Luv uols!!! Esok kita kemana kita????aderlahhhh........

2 comments:

p.a.k.w.e. said...

best kan

-FAZREE- said...

best sgt...
heheh.lagi best hang ada