Wednesday, August 6, 2008

-Boys Nite Out-

Hai sumer lagi skali. Malam ni merupakan malam last before i and azuwan dua2 balik ker umah masing2. So tinggal Shamel jer sorang2 dalam umah nnt.Ala shian. sabar eak.Ader jer yang menemankan nanti....huuuuuuuuuu...hahaha.da cuak!hehe.So kami pun dinner la mcm beser,Mula2 nak pi makan kat stadium,pergi2 tbe2 mcm tak best lak.so kami pun pergi la ke Hotlink Walk n mkn kat Taj Point. Cumer kali ni terasa mcm nak snap gambar jerk!hahaha...kebetulan sbb belakang i ader bmw..so feeling2 kete i la ni. Kan. wat saspen jer!!Aper2 pun they are my bestest fren in the whole world.So its always a happy moment whenever we are together. Kannnnn???nyanyi2 dalam keter kuat2...salah lirik gak!!!hahahaha...sial jer!




Lepas makan malam tu,nak balik...tapi2 tbe2 si azuwan ajak masuk ke kedai jual baju nih...sngt kelaka2 baju dier..haha..tkperlah..taknak kutuk..nanti dapat dosa.huhu.cukuplah dgn dosa yg ader.kannnn.insaf jap. Lpas tu kitorang pi 7e.Beli makanan sbb bebudak ni kompom2 tgh malam lapa..I jugak yg kene bwk diorang makan kul 1 pagi.Hahaha..Macam semalam.huhu.Lepas pi 7e,kami ke uptown pulak,i kempunan nak beli asam...hehe...Tak sedap pun!!!huhu.Lepas tu pi isi minyak n balik.sambil nynyi lagu "Kenapa singgah kalau tak masuk" dalam keter.haha C30 era.
*see u guys on sunday yer!Jelajah Era di Kuantan!!hehe

4 comments:

ijad said...
This comment has been removed by a blog administrator.
wan khairy said...

alahhhh ada cmmnt telah didelete..
knp yer?hahahahhaha...
apa2 pun hurmmmm h/mate u dah suka expose dlm blog u...
bagus2...
pasnie sgala aktiviti kat sana boleh letak dlm blog... x yah i tanya2 lagik.. just baca blog and tgk ur pic..
nice...heheheheh

-FAZREE- said...

tpi if concern lagi bgus tny...
sum1 wud appreciate that

Shamel said...

nice picture..
of me!! it's obvious~hahaa

emm..biar aku xplain.part nyanyi lirik salah tu adlh dlm lagu 'kenapa singgah klu x masuk'
mcm bodo je '..masuk..' die panjang sgt kan faz kannn~

teruskan msukkan gamba kitorg dlm blog kao eh..dpt gak menyelot!
uik?!! tersasul. 'dapat gak menyelit'..