Wednesday, August 27, 2008

-PuLuN buKaN SutUN-

Apa khabar semua...harap2 sihat la yer.Aku disini sudah agak pening kepala yer sebab exam yang berderet dan tidur yang tidak cukup selama tiga hari!!!huhuhu....saja buat blog ni sbb nak release tensen n buang ngntuk sementara study.Huhu....Aku sangatla tensen yer study!!huhuhu...tapi alhamdulillah..sumer yg aku target masuk!!!so..study smart yer len kali...Gambar tu mel-mel yang amikkan.Pakai henpon dier.huhu.henpon aku kan wosakkkk..biler la nak siap nihhh.Kebelakangan ini juga,aku selalu di datangi oleh mimpi2 aneh tetapi berkonsepkan benda yang same..huhu..konsep ape?rahsia..hahaha....Haih aper agi nak ckp eak..ngntuk!!!huhu..takperlah lepas ni dgr lagu jer,especially my fav skang...lagu nubhan ada untukmu,versi demo version.penyanyi die sgt sdp suara!!!huhu.bukan suara nubhan yer.org lain.tata~

3 comments:

wan khairy said...

ciannya dia...
tapi itu semua biasa u..
sbg pelajar ada masa lapang, ada masa sibuk...pandai2 lah atasi..

rasanya u dah buat yg terbaik..
ujian pun boleh jawab kan..?
so alhamdulilah... lega i.

mimpi apa yer?
nak tahu gak?
jika bukan suara nubhan, suara sapa??
hurmmmmm.....

Shamel said...

hmm..exam punye pasal..
nak tau aku mimpi ape?
ahah.

-kite dalam kete berhenti kat traffic light. Pastu..tibe2 alias kawan kao tuh..berhenti seblah kite naek moto.Die gtau kao exam venue kat mane n kol bape.-

OMG..pelik sangat. tapi..ape yang aku wat dalam kete kao aku pon x tau la. mungkin sebab mimpi tuh aku punye..so aku mesti la ade kat tempat kejadian. Kannn~

atiQah adNan said...

layan lagu nubhan? ur face? like nubhan too... :D