Tuesday, August 5, 2008

-Lepas Satu,Satu-

Hai sumer. Hurm sebenarnya tadi i ada kuiz. Kuiz untuk subjek Microbiology atau kitorang sebut Microb jer. Hurm,i macam biasalah baru nak study last minit untuk kuiz itu.Pulun la mata dan perah lah otak sampai pukul 3 pagi. Akhirnya,aper yang kuar?soalan yang mmg hanjz.Baiklah i kuar pi tgk wayang jer mlm tu smpi kul 3 pagi.huhu..Tapi salah i jugak. Kan?orang lain boleh jer jwab.Lain la sorang pun takleh jawab. Takper,lenkali jangan mcm tu ea Fazree yang comey?Ajaja fighting!!!.hehe..

So lepas saja kuiz i pun trus la balik umah kejap. Kononnyer nak komen blog A.j,sbb semalam ader aktiviti katanyer. Tapi blog itu takder.(lega??)hahaha.Atleast nak jadi org first la komen.Bagi support kat A.j.So lepas tu ajak Shamel teman pi buat bank kad.nak diringkaskan citer,IC i takleh dibaca oleh mesin,so kene buat baru IC dulu baru boleh buat kad bank baru.Sebab i bukak account di PJ.huhu.So diorang suruh pi Jabatan Pendaftaran Negara (JPN)
kat depan UIA shj.nasib baik dekat.
So da pergi JPN, buat la IC baru. Tapi malangnye die ckp sebulan baru siap.Adus!!!Baik i tunggu balik KL jer,tak sampai sebulan.Hish!!!.tensen.Sangat membuang masa. Takper,atleast ader gak batu loncatan untuk i buat IC baru..Gamba pun baru..hehehe...


Dah dapat IC baru. So lepas buat IC baru jer i terus bawak Shamel makan.Sebab itu syarat kalau nak ajak dier teman pi buat kad.huhu..So paling dekat dengan kolej..Secret Recipe.Kitorang pun lunch ajer trus kat situ...Shamle order Grilled BBQ Chicken with rice. I yang asalnya nak diet, trus tak jadi.Oder la spaghetti beef. Menyesalnyer makan..huhu...Nak diet!!!wawawawa.



Selesai sudah sumer, hantar Shamel balik ke kolej.DIa ada kelas. Aktiviti petang ini???hehehe...Macam best!

*Semakin menebal rindu ku kepada seseorang.Muaaahhhx!

3 comments:

Shamel said...

ptg ni nak watpe?
haaa..rahsie! ala sikat je pown..
tu pon nak rahsie!!

wan khairy said...

akhirnya u bwk gak shamel jln2 and mkn2..
hahahhahah atlist ada pic dia dlm blog u nieh...hehehhe..

petang nieh nak g mana?
g mall la kan???
hehehehehe

-FAZREE- said...

ptg ni ingt nak pergi beli sikat...hahaha