Saturday, November 27, 2010

- ComPLiMeNt TO Chef YUhANIs !!!-

Burppppp.....Alhamdulillah kenyang aku hari ni...Pukul dua petang tadi, aku baru je terbangun tidur. Lambat eak bangun, biasa lah bak kata Cindy Crawford selagi takde job $10000 ke atas dia takkan bangun! Aku pun cuba buat mcm tu, tapi takut sampai ke mati aku takkan bangun.....hahaha... Bangun2 je aku cek msg ade msg dari mmber ofis Yun cakap kalau nak makanan sedap datang ar rumah die sbb die ade buat makanan catering untuk orang portugis nye Wedding. So aku pun dengan perut laparnya, terus "menuju ke destinasi yeah2"... Tapi before that singgah pi beli rokok dulu.

Dah sampai kat umah YUN , dia pun bagi makanan tu . Alangkah terkujat nya aku byk betol yang dia bungkuskan hanya untuk aku dan seorang lagi member aku makan! Fuhh, tapi ape yang lebih mengujatkan aku ialah, kami berjaya menghabiskannya...HAHAHA.

Antara Menu-menu yang disediakan oleh Chef Yuhanis ialah:


NASI BERIANI KARAM

AYAM MASAK MERAH

DAGING MASAK KURMA

ACAR RAMPAI


So aku dengan bangga dan gembiranya me Rating kan Chef Yuhanis 4.5 bintang daripada 5 bintang!!!! TAHNIAH!! 5 bintang tetap mak n bapak aku!hahaha

Kalau ada yang nak buat Catering untuk majlis2 sekitar Melaka ke boleh la roger2 aku k...

BURPPPPP.....Alhamdulillah.hehehe

2 comments:

Nurul Yuhanis said...

Hahaha..TQ for the compliment...camni terpaksa lah ak belanje slalu....BTW.I am happy ad jugelah menghargai food ak beri..TQ ma fwen...

REEZ said...

sama-sama ceh yun..wahhh chef gitu!